Sammenligning av virkninger mellom tradisjonell håndmassasje vs perkusjonsterapi (dypvevs-massasjepistol)

Mennesker fra ulike felt som teknologi, industri og helsevesen, kan bli sittende fast i statiske stillinger under arbeidet. Det er faktisk bestemte kroppsholdninger som går igjen i til tross for å være innen ulike fagfelt. Disse kan forårsake skader på muskler og ledd, noe som kan skape ømhet og smerter. Som du vet, så hjelper massasje mot muskelsmerter og til restituering. Perkusjonsmassasje fungerer på samme måte som tradisjonell håndmassasje, men ved å tilføre dype vibrasjoner til musklene. Hvilken type massasje er best for behandling av dine muskler?

 

Muskel-penetrering

Tradisjonelle former for massasje er begrensede i forhold til områder av musklene som er vanskelige å nå, på grunn av bruk av menneskelige hender. De er dermed ikke i stand til å håndtere problemenes grunnleggende årsaker. I tillegg kan det være for smertefullt å klare å nå disse områdene. Til sammenligning utmerker perkusjonsterapi seg i å trenge dypere inn mens det tilføres trykk, noe som gir den en fordel. Derfor opplever man kun lindring og ikke smerter.

Når det gjelder funksjon så har perkusjonsterapi evne til å arbeide aggressivt og behandle dypvevsmuskulatur, noe som øker og bidrar til blodsirkulasjon og oksygenfordeling til flere deler av kroppen, mest da til det lokale området. Dermed reduseres smerter og kramper etter trening, kroppens ytelsesevne økes og restitusjonsevnen akselereres.

Perkusjonsterapi viser klinisk reduksjon av smerter i tillegg til reduksjon av LDH-nivåer i 48 timer etter treningsøkter.

 

Massasjens styrke

Førsteklasses slagterapeutiske verktøy slik som en dypvevs-massasjepistol kan trenge dypt ned i musklene og rekke et større område med jevn massasjestyrke, mens man i motsetning kan oppleve smerter med den tradisjonelle håndmassasjen

Den beste delen av dette er at du kan utføre perkusjonsterapi helt uten hjelp fra andre.

Oppsummering. Perkusjonsterapi utmerker seg i forhold til tradisjonell håndmassasje når det gjelder massasjestyrke og muskelpenetrering. Imidlertid anbefales regelmessig bruk av massasjepistol for å behandle smerter. 5 til 10 minutter er anbefalt brukstid, og massering av de samme områdene i lang tid anbefales ikke.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *